Wat was het 11 mei, Nationale Molendag een geweldige dag! Een fantastisch aantal van 225 fietsers hebben de fietstocht gereden. En wat was het prachtig weer! Al had het van de molenaars wel wat harder mogen waaien 😃. Wij hebben volop genoten van alle gezelligheid! Hartelijk dank voor uw deelname en komst.

Foto’s fietstocht
Op onze facebook pagina en de website staat een foto impressie van de dag. Op de site en fb zijn niet allemaal dezelfde foto’s, daarom wellicht leuk om ze beiden te bekijken. Bekijk hier het album met foto’s van de Nationale molendag 2024 bij de Puurveense molen. Geniet ervan! Heeft u onderweg foto’s gemaakt die leuk zijn om te delen voor het nagenieten dan zien we ze graag! U kunt ze (per Wetransfer) mailen naar info@gvankruistum.nl

De opbrengst komt geheel ten goede aan de Puurveense Molen. We weten we nog niet precies wat de opbrengst is geworden maar dat we er heel blij van gaan worden weten we al wel.. 😃

Fietst u volgend jaar ook weer mee?
Zet de 2e zaterdag van mei maar vast in uw agenda dan gaan wij ondertussen weer nadenken over een mooie route….

Nu te koop bij de Puurveense Molen! 🥂 Onderweg heeft u ook een kijkje kunnen nemen op Wijnboerderij Welgelegen.
Lekker aan de Kootjebroekse wijngaard in het zonnetje hebben we Somer Sparckel geproefd. Deze alcoholvrije mousserende “wijn” viel bij veel mensen goed in de smaak.

Daarom is Somer Sparckel vanaf nu ook te koop bij de Puurveense Molen…. 🥂. Binnen enkele weken worden de eerste “Welgelegen” wijnen gebotteld, ook die zijn dan te koop bij de molen.

Dus komt u gezellig nog eens buurten in ons winkeltje. Want ook die pannenkoeken & molenkoek wilt u natuurlijk thuis bakken. Winkel en molen zijn elke zaterdagmorgen open vanaf 9.30 uur.
We zien u graag!

Volgt u ons al op insta & Facebook voor de laatste nieuwtjes?
Tot snel op de molen…